Nieuw Normaal Organiseren

vergroot de efficiëncy en effectiviteit!

 
alpenwatersalamander_web.jpg
 

Wat is Nieuwe Normaal Organiseren?

Nieuw Normaal Organiseren (zelfsturing, zelforganisatie of resultaatverantwoordelijke teams) is een manier van organiseren waarin goede resultaten, efficiency, innovatie en kwaliteit hand in hand gaan met een actieve leeromgeving, betrokken en gemotiveerde medewerkers en een coachende stijl van leidinggeven. De essentie is gelegen in de manier waarop het werk is georganiseerd. Een manier van organiseren die vertrekt vanuit de klanten van de organisatie. Het primaire proces (je bestaansrecht, daar waar je als organisatie je geld mee verdient) staat centraal. Deze primaire processen laten we bij de groepering van werkzaamheden intact en loopt niet over verschillende afdelingen. Zo ontstaan sterke, autonome en resultaatverantwoordelijke teams die in staat zijn afgeronde producten en diensten te leveren aan de klant.

 

                                                                                                                   

 

Wat levert Nieuw Normaal Organiseren op?

 Nieuw Normaal Organiseren leidt tot:

  • Een efficiënte, klant en resultaatgerichte organisatie zonder overbodige bureaucratische rompslomp;
  • Een slanke, fitte en flexibele organisatie met een kleine staf en een minimum aan managementfuncties;
  • Een hogere productie en dito kwaliteit van producten en diensten;
  • Duurzaam presteren van mens en organisatie met korte doorlooptijden, minimale verkwisting van materiaal en betere kennisoverdracht;
  • Gemotiveerde medewerkers met plezier in het werk, die zich professioneel ontwikkelen, minder verzuimen en zich verbonden voelen met de klant, collega’s, het werk en de organisatie.

 

Inspriratiebijeenkomsten

Regelmatig organiseren wij inspiratiebijeenkomsten. Daar ervaar je wat Nieuw Normaal Organiseren voor jou betekent en je leert de principes van het Nieuw Normaal Organiseren kennen. Dit doen we aan de hand van een spel, gevolgd door een dialoog. We kijken terug op de gespeelde simulatie; de resultaten, de innovatiekracht, de efficiency, jouw betrokkenheid bij het spel, de manier van samenwerken etc. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

 

 

Proeverijen: Nieuw Normaal Organiseren

 

Genoeg van bureaucratie en excelmanagement?

 

Neem deel aan interactieve en werkende bijeenkomsten waarin je samen met anderen onderzoekt, bespreekt en ervaart hoe het anders kan.

Meer informatie:

nieuw-normaal-organiseren