Nieuw Normaal Organiseren

geen trend maar noodzaak

 
klokjesgentiaan_web.jpg
 

Medewerkers zijn cruciaal voor het succesvol en duurzaam opereren in de markt. Zij kunnen het verschil maken tussen u en uw concurrent. tHoRm-advies adviseert en ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van duurzaam HR. Met behulp van het duurzaam HR interventiekompas transformeren we de klassieke personeels-instrumenten (beoordelen, ontwikkelen en belonen) naar meer eigentijdse instrumenten, zoals bijvoorbeeld competentie- en talentmanagement, performancemanagement en beloningsmanagement zodat deze bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Gelijktijdig met de inrichting van de instrumenten en de verbinding met MVO en duurzaamheid richt ik me ook op de consequenties hiervan op het HR-proces zoals leiderschap, medewerkers, cultuur en structurering. De inrichting van de HR-instrumenten beïnvloedt het HR-proces en omgekeerd.

tHoRm-advies adviseert en ondersteunt u bij de ontwikkeling en implementatie van zowel het HR-proces en de HR-instrumenten zoals:

 

Proeverijen: Nieuw Normaal Organiseren

 

Genoeg van bureaucratie en excelmanagement?

 

Neem deel aan interactieve en werkende bijeenkomsten waarin je samen met anderen onderzoekt, bespreekt en ervaart hoe het anders kan.

Meer informatie:

nieuw-normaal-organiseren