Nieuw Normaal Organiseren

geen trend maar noodzaak

 
klokjesgentiaan_web.jpg
 
De essentie van duurzaam HR is gericht op het creëren (vergroten) van duurzaamheidswaarden/-competenties zoals transparantie, respect, verantwoording nemen, toegevoegde waarde etc. om deze te integreren in het alledaagse handelen. Duurzaam HR komt tot uiting in het gedrag van mensen, de resultaten die worden afgesproken, de wijze van samenwerken, de stijl van leidinggeven, de wijze waarop functies worden gevormd etc. Dit HR proces wordt ondersteund door de verschillende HR instrumenten.  

tHoRm-advies adviseert en ondersteunt u bij het vertalen van de doelen en ambities van uw organisatie naar doelen en prioriteiten in het HR-beleid. Samen met u ontwikkelen wij een praktische en werkbare visie op wat duurzaam HR van uw organisatie betekent en wat dit voor uw organisatie moet opleveren. We geven inhoud aan de duurzaamheidswaarden voor uw organisatie en vertalen dit naar het alledaagse handelen en de stijl van leidinggeven. Ook brengen wij de consequenties voor de HR-instrumenten in kaart. Wij maken daarbij gebruik van het HR-interventiekompas, organiseren workshops voor HR-professionals en management en verzorgen trainingen en coaching trajecten.
 

Proeverijen: Nieuw Normaal Organiseren

 

Genoeg van bureaucratie en excelmanagement?

 

Neem deel aan interactieve en werkende bijeenkomsten waarin je samen met anderen onderzoekt, bespreekt en ervaart hoe het anders kan.

Meer informatie:

nieuw-normaal-organiseren